Händelserna på världsarenan är ingen tillfällighet - de är iscensatta...

”Woody Harrelson intervjuades nyligen i The Guardian och han berättar öppet om sina tankar om världen. Han säger att vi lever i en komplett korrupt värld där varje regering består av en bunt korrupta affärsmän som arbetar för en bunt större affärsmän som inte bryr sig om folk i allmänhet. Han tror att vi får leva med det till dess att oljan tar slut.”

Ja, jag är övertygad om att han har rätt. Men vad han inte säger, men som jag förstår, är att innan dess så har en dold maktelit, som överhuvudtaget ”inte bryr sig om folk i allmänhet”, jagat bort människor från sina länder och hem och dödat en stor del av jordens befolkning i ett 3:e världskrig som nu är igång. Och allt detta kommer att koncentreras till Mellanöstern som har det svarta guldet. Och det handlar även om religion araber mot judar.
Men det är inte bara det svarta guldet som är attraktivt för en korrupt girig maktelit, det är även vår föda som de inte anser räcker till alla jordens innevånare. Det finns med andra ord alldeles för många munnar att mätta anser de. Vilket är fullständigt barockt för denna vackra frodiga jord kan försörja hur många människor som helst om man fördelar grödorna rättvist, utan profit för de redan välsituerade. Som äter och dricker sig till en sjuklig övervikt medan en stor del av världen svälter.

Vad vi också kan se idag är att de Europeiska ”korrupta affärsmännen”, som Harrelson kallar alla regeringar, står helt maktlösa inför det plötsliga kaos som nu väller in med alla flyktingströmmar från de länder där USA för krig. Något det talas tyst om i gammalmedia är att USA för krig i 75 länder och att även Sverige är inblandat i många av dessa. Vart skall dessa krigsflyktingar ta vägen om inte till Europa? Som blir försvagat, vilket naturligtvis ingår i den djävulska planen. De kommer inte att kunna fly till USA som barrikaderat sig bakom murar med ursäkten om att de bekämpar terrorister. Vem är det som är terrorist egentligen? Det gäller att vakna upp och se sanningen i vitögat. Fienden finns inte där som de korrupta med hjälp av den tystnande gammalmedian pekar på, utan någon annanstans. Läs de ledande nätmedierna som informerar öppet om allt som sker som t.ex. Newsvoice och Vaken.se som idag kommer med en artikel som ger en bra avslutning på detta inlägg:

"Händelser på världsarenan sker inte av en tillfällighet. De är skapade, vare sig det handlar om nationella eller ekonomiska frågor. De flesta av dem är iscensatta av de som sitter på pengarna." Denna sanning uttalades av Denis Healy, den förre försvars- och finansministern i Storbritannien."

Läs tidigare inlägg:
Mänskligheten befinner sig i ilfart på väg mot diktatur och lyssna där på intervjun med amerikanskan Kay Griggs avslöjanden efter många års liv med en officer.

2142 visningar
© Averbis förlag | Kontakt