Kan man tapetsera ihop...

... utan att bli ovänner, så kan man leva ihop resten av livet är ett gammalt talesätt.
Vi har renoverat hela arbetsrummet från golv till tak. Därför denna långa tystnad. Datorn har varit "ofunktionabel", OOOOH hemska öde .

Ingen av oss hade tapetserat förut så det var en utmaning att ta sig an uppgiften. Och inte nog med det, där ingick även svåra moment av mönsteranpassning!

Trots att katastrofen nästan var ett faktum, vi mönsteranpassade på fel vådsida när vi skar ut dem :-(, så rodde vi hela projektet i land utan att behöva köpa nya tapeter! Och utan några värre utbrott än NEEEEEJ när vi trodde att vi skulle behöva köpa nya dyra! rullar!
Det var bara att byta plats på våderna så fixade det sig. Men det var ett himla jobb ändå.

Nu sitter den där framför mig, fondtapeten, och jag sitter på min nya ergonomiska stol vid ett elektriskt höj och sänkbart databord och är lycklig . Nu återstår det tunga återställningarbetet med att flytta allt från packlådor till nya skåp och hurtsar. Trist men roligt när det blir färdigt.
Tänk när man kommit så långt i utveckling att man kan flytta materia med endast tankekraft. Då kan man ju t.o.m. bygga sig en pyramid! Om man nu vill det?! Just nu tar jag en vilopaus från materiaförflyttningen och njuter av anblicken av tapeten jag gillar. Den är som gjord för mitt datarum; vykort från olika delar av världen, snyggare än e-post:Från kontorsstolen med gungfunktion!!! fotograferar
Marja

1040 visningar
© Averbis förlag | Kontakt