Mänskligheten befinner sig i ilfart på väg mot diktatur

I vårt lilla samhälle har vi flera banker. Men alla har en skylt på dörren att de är kontantlösa, man kan inte få ut pengar där.

Därför har vi alltid fått åka till närmaste stad för att ta ut växelpengar från banken, som man alltså inte kan lösa genom bankomaten.

Häromdagen bad jag sambon växla in en hundralapp till femmor på Handelsbanken i Malmö. Jag behövde dem för min växelkassa som jag skall använda på en kommande marknad. Hos dem har man hittills kunnat hantera kontanta medel fast de andra bankerna dragit in sådan service. Döm om min förvåning när han efter lunch mailade att:

Dåliga nyheter. HB har också de slutat ge ut mynt. Bara 100 och 500 kr sedlar. Så vi kan inte få ut 20 st 5-kronor – överhuvudtaget! Helt bisarrt. T.o.m. tjejen i disken sa att det är ett problem för samhället.”

Javisst är det bisarrt! Bankerna tar kontroll över våra pengar fullkomligt. De vill att vi bara skall använda kort för att ha totalkoll på alla våra inkomster och utgifter. Allt under täckmanteln att vi inte skall kunna tvätta svarta pengar eller smygfinansiera terrororganisationer. Skulle jag som är fattigpensionär, trots 30 års arbetsliv på heltid, och som för första gången i mitt liv är beroende av en man för mitt uppehälle ha råd med sådant? Nog är det bisarrt! Det är mycket skumt som pågår på den finansiella marknaden, detta är bara en början till bankernas herravälde över jorden. Och allt detta är styrt från högre ort och då menar jag inte från våra politiska partier, de har inget att säga till om. Utan detta är iscensatt av de stora centralbankerna som styr hela världens ekonomi. Som i sin tur styrs av en osynlig makt.

Utan att darra på rösten meddelade man häromsistens om de miljardinkomsterna som svenska storbankerna håvat in under förra året.

För helåret 2014 gjorde de fyra storbankerna tillsammans en vinst på 81 miljarder kronor och prognoserna tyder på att årets totalsumma kommer landa på liknande nivåer, även om det kanske inte blir något nytt rekordresultat.
– De gör enorma vinster, vilket är fantastiskt för aktieägarna. Men det är lite sämre för bankkunderna, säger Christina Söderberg, sparekonom på jämförelsesajten Comricer.

Nu höjer Handelsbanken också kortavgiften för sina kunder:

I våras varnade företrädare för både handeln och bankerna för att nya EU-regler kommer att leda till ökade avgifter för bankernas kortkunder. Nu går Handelsbanken först bland storbankerna, ut och höjer avgiften för det populära Allkortet med nära 50 procent. För banken betyder det 50 miljoner i ökade intäkter.

Dessutom: Under det senaste G20 mötet bestämdes det — av de 20 ledarna för världens rikaste länder — att när nästa bankkrasch kommer så är det du och jag som skall stå för fiolerna och rädda bankerna från konkurs. Glöm bankgarantin, ”Bail out”, den gäller inte längre. Staten skall gå skadefri, så ock affärsbankerna. Läs mer.

Har Martinus varskott om dessa händelser. Ja, det har han. I sin bok ”De levande väsendenas odödlighet” kapitel 9 skriver han att mänskligheten befinner sig i ilfart på väg mot diktatur:

"Filosofiska system eller synpunkter har inte kunnat ge människorna den nödvändiga själsliga insikt som skulle kunna hindra dem från att störta sig in i det totalitär- eller diktaturtänkande som alla stater av i dag är på väg mot, likgiltigt vad de i ögonblicket än må kalla detta störtlopp eller detta deras fysiska och själsliga öde, likgiltigt om de kallar sitt tillstånd för “demokrati“ eller “kommunism“.

Båda dessa uppfattningar började på sin tid som utmärkta teoretiska idealsystem men fick inte så lång livstid på grund av en osynlig makt, som människorna ännu inte kommit på det klara med. Denna makt tvingar oundgängligen alla politiska system av i dag, både i väster och i öster, både i söder och i norr, mer och mer in under diktatur. Diktatur berövar mänskligheten friheten. Detta berövande skapar hat och begär efter befrielse från oket, skapar upprorstendenser mot systemet. Detta tvingar i sin tur diktaturen eller makthavarna att upprätthålla en växande hemlig och öppen polismakt, en större och större livvakt, som måste företa så många arresteringar att de ordinarie fängelserna inte räcker till. Man måste därför begagna sig av de så kallade “koncentrationslägren“, vilket vill säga barackbyar med taggtrådsstängsel, vakttorn, beväpnade vaktposter, tortyr- och gaskamrar och andra sadistiska påfund intill en sådan grad att de olyckliga, som för sitt rättmätiga frihetskravs skull har hamnat här, måste ’låta allt hopp fara’. Ja, dessa koncentrationsläger har för länge sedan avslöjats som rena mentala och kroppsliga kräftsvulster i jordmänsklighetens fysiska struktur, i det de utlöser alla de värsta sadistiska tendenserna hos de individer som är dessa helvetesområdens bödlar och slavdrivare.

Det är dåraktigt att tro att inte alla länder eller stater av i dag är inne i ett väldigt skred hän emot detta sadistiska helvete, som måste sluta med utplåning av all kultur på jordens yta om inte människorna bringar sin “demokrati“ och “kommunism“ av i dag bort från den himmelsskriande falska kurs, som de i sin intellektuella blindhet under de senaste årtiondena börjat försvara sig till.”

YouTube är fullt av hemskheter om många koncentrationsläger som under senare tid byggts i det stora landet i väster. Vad skall man med dessa till? Sök på ”Fema camp” om du törs och inte är mörkrädd. Det finns även hundratusentals svarta plastkistor med lock staplade på fälten runtom i hela landet och alla undrar vad dessa skall användas till. Det som många gissar på är att det får plats 3-4 personer i dem. Och det finns likaså mindre kistor som är vita staplade bredvid….(sök på YouTube ”fema coffins proof” )

Något konstigt är helt klart på gång, om inte nu så senare. Om dessa ting skrivs det inte om i vårt "gammelmedia", utan man får söka vidare på nättidningar som t.ex. News Voice.

Om den jordiska dolda makten har en f.d. officershustru berättat om i en video: The Kay Griggs Interviews

Men för att man nu inte helt skall tappa fotfästet och tro på världens undergång och falla i djup depression har Martinus också sagt att det finns en annan icke jordisk dold makt som övervakar jordens utveckling och som kommer att se till att jorden inte går under. Men det är nog viktigt att öppna ögonen och börja se vad som pågår. För det är en kamp om världsherraväldet, en kamp mellan ont och gott. Och stormakterna kommer att krossas i det ragnarök som nu börjat.

En bok som blivit ögonöppnare för många är Anders bok ”Monetärdemokrati – Humanitetens ekonomi”. Den beskriver hur vi kunde ha det när folket tar makten över det som tillhör dem; penningmakten. Läs omdömen om boken.

Flyktingströmmen till Europa anses inte heller vara en tillfällighet, utan är styrd av den osynliga dolda makten i kampen om herraväldet över mellanöstern. Europa står inför en svår kris som måste lösas. Martinus i ett bandföredrag "Kosmiskt vintersolstånd" från 17/12 1962:

"För att komma vidare i utvecklingen, måste det andliga nu in i världen. Det är särskilt Europas folk, som kommer att föra världen framåt. De är yngre än Asiens folk och äldre än Amerikas folk. Det är här som det finns bäst fotfäste för den kosmiska vetenskapen. Men om Europa inte kommer bort från det krigiska tillståndet, kommer det att förlora sin makt.
Men det kommer inte att ske, för Europa kommer att, tillsammans med andra kulturländer, bli föredöme för andra länder. Europa har ju skapat vetenskapen och det medför att de underutvecklade länderna inte själva kan uppfinna all den moderna tekniken. Den kan de nu få serverat färdigt, så att de fortare kan komma framåt. Alla skall ju en gång komma fram till att bli någorlunda jämbördiga, för så länge de inte är det, kan där inte uppstå ett harmoniskt världsrike." (min fetstil)

Läs också:

"En osynlig makt, som människorna ännu inte kommit på det klara med"

"Martinus förebådade en världsomspännande finanskris"

Marja

© 2015 Martinusportal.sel All Rights Reserved

 

2394 visningar
© Averbis förlag | Kontakt