Missade du dokumentären från Fukushima?

Missade du dokumentären om rapporten från Fukushima så har du tid på dig till 25 juli 2014 att se programmet på SVTplay

Det kommer att ta över 40 år för att montera ner kärnkraftverket! Och varje dag rinner 300 ton radioaktivt vatten ut i Stilla Havet! Fiskarna är redan kontaminerade och kan inte användas till föda utanför Japan. Naturligtvis stannar inte så mycket radioaktivt vatten utanför Japans kust utan sprider sig med strömmarna ut över jorden och på västkusten i USA är man redan mycket oroade. Man har redan funnit kontaminerad tonfisk utanför Kalifornien.

Det är ett faktum, som jag redan skrivit tidigare, att även vi är drabbade. Det radioaktiva molnet spred sig över Kanada vidare över Atlanten till norra Europa via Sverige, bekräftar en forskare!!! Även om de påstår att doserna var låga så innebär det en ökad hälsorisk, vilket ju är självklart. Man kan inte utesluta långsiktiga konsekvenser!

Även i programmet försöker en del japanska forskare urskulda sig och mörka sanningen med mera, precis som jag redan skrivit. Man försöker hålla ”massorna” lugna med att ha manipulerade strålningsmätare ute. Se programmet så får du se hur historien upprepar sig. Och om inte annat se på vädret som vi får uppleva just nu: varningar för starka tromber över Skåne, trombbilder från Halland, hagelstormar, blixtnedslag på festival och så vidare, och så vidare. Det är inte normalt.

Tidigare inlägg i ämnet:

Sprängning av atomkärnan ett sabotage mot jordklotet

Mer om väderförhållanden och kärnkraftverk

Radioaktivt atomavfall — en förstoppning i jordklotets kropp

1831 visningar
© Averbis förlag | Kontakt