Nu är semestern slut!

Ja, nu är det slut på semestern och även luften har blivit svalare och antyder om en förestående höst. Men numera känns det t.o.m. skönt med tanken att krypa in i "arbetsgrottan" igen. Det finns ju så mycket roligt att göra. Som t.ex. att skriva, pyssla och tillverka julsaker med fina decoupagemotiv. Sommarens skapelser hade en rykande åtgång och kan ses av den intresserade här i mitt Galleri: http://design.silverfall.se/decoupage-galleri-3.html

Vi har haft en underbar semester på västkusten. Hyrde en stor vindsvåning intill Smögenbron, med vid havsutsikt. Och en trevlig vy över Sotenkanalen där båtar flyter förbi i strid ström på väg upp mot norra Bohuslän. Trevligt att se på när man äter frukost i köket eller fikar på balkongen! Ja, man hade t.o.m. havsutsikt när man åt frukost i sängen! Trevlig hyresvärd som också visade sig vara sångkorist som vi. Som tack skickade vi vår senaste CD. Smakprov här: http://www.babords-halsar.nu/ (Bilden från vår koncert i Budapest)

Att det är skillnad på klimatet vid varma Golfströmmen och Östersjöns ngt kyligare aura, var något som kändes som en gammal god väns varma kram vid återseendet. Helt krasst; det märks även i mentaliteten. Götar är öppnare och ngt varmare än Sveor! Men vi trivs bra bland Svear också, det är bara att ta seden dit man kommer!

Här bjuder vi på lite bilder från vår sommarbostad:

Från köksfönstret:
,

Balkongen:
 

Bron:


Ha´en fortsatt skön sommar!
Marja

1342 visningar
© Averbis förlag | Kontakt