Pepparrot – Nordens ginseng

Martinus mor dog i magcancer.

Och enligt nära källor till honom visste Martinus tidigt att han också skulle få cancer. Han hade ju fått hennes arvsanlag, rent kroppsligt.

Han har berättat att när han blev sjuk fick han ett oerhört starkt begär efter färsk pepparrot. Han hade en bit i fickan och gnagde på den jämt under hela sjukdomsperioden. 
Det som hände var intressant. Cancern i magen var inkapslad när han sedan blev opererad. Vilket naturligtvis ökade prognosen för överlevnad. 
Läkaren som träffade honom många år senare hade förundrat ställt frågan: "Lever herr Thomsen fortfarande"? 

Och man kan ju tro att pepparroten hade en funktion, för Martinus lär ha menat att pepparrot är "Nordens ginseng". Den stärker immunförsvaret. Han säger mer intressant på ett inspelat band, läs mer på: Cancer behöver inte vara karma utan kan ärvas!

Så varför köpa andra dyra preparat när man kan köpa pepparrot i närmaste livsmedelsbutik? Billigt är det också!

Vi tuggar också på en bit om vi känner en anings aning av förkylning på gång och peppar(rot), peppar(rot)  så har vi klarat oss mycket bra under många år.

Men ta bara en liten, liten bit pepparrot först. För styrkan i den kan få en bokstavligen ner på knä. Ångan stiger nämligen upp i hjärnan - på mig i alla fall. Jo, man kan få "pepparrotsorgasm" i huvudet  om man inte är försiktig! Men om man tuggar den ihop med valnötter så blir inte effekten så stark!

Tuggandes på pepparrot just nu
Marja

3234 visningar
© Averbis förlag | Kontakt