Radioaktivt atomavfall — en förstoppning i jordklotets kropp

Redan dagen efter jag skrivit artikeln ”Mer om väderförhållanden och kärnkraftverk” kunde man läsa i Sydsvenskan att lilla Kävlinge kommun förlorade kampen mot store Eon: ”Mark- och miljööverdomstolen ger Eon rätt att bygga ett mellanlager för kärnavfall vid Barsebäcksverket.

Vem är förvånad? Inte jag. Vem i Sverige vill frivilligt ta emot kärnavfallet? Inte någon!
Och vem vågar påstå med bestämdhet att det bara är ett tillfälligt mellanlager? Säkert ingen! ”Eon har i två år slagits för att få bygga ett mellanlager där radioaktiva delar från Barsebäcksverket ska förvaras tills en plats för slutförvaring är klar.”

Om jag får sia om framtiden så är det inget mellanlager utan ett permanent lager. För ingen kommun vill med glädje ta emot något som de flesta vet alltid kommer att utstråla för människor skadliga energiämnen som kan utsätta en hel bygd för ökad cancerrisk. Eller mycket större katastrofer.

Martinus har redan uttalat sig om den ”förstoppning” som detta kärnavfall är för jordklotet. Redan 1980 uttalade han sig i dansk radio i programmet "Ved dagens begyndelse" om klyvningen av atomkärnan och mörkrets kulmination:

Frågan är: Vad kan göras?
‑ Det har givits vägledning och många goda råd, och religionerna arbetar också på dessa områden, men det har inte kunnat förhindra att världen i dag är i ett kolossalt vålds‑ och olyckstillstånd. Man har funnit på de mest geniala sätt att mörda och dräpa. Vad anser man om koncentrationsläger, giftiga krigsmedel och gaskamrar? ‑ Man har försökt utplåna människoraser, och vad har det resulterat i?
‑ När det har kostat så mycket pengar och så många liv, skulle man kunna tro att världen skulle ha blivit mycket bättre. Man skulle kunna tro, att människorna för länge sedan hade upptäckt att den vägen inte var den rätta, men de fortsätter alltjämt. Nu har man till och med kommit fram till att kunna sabotera jordens natur. Jorden är i sig själv ett levande väsen, den har sina organiska funktioner, och vi är mikroväsen i detta väsen. Den gången när man började spränga atomkärnan, började man sabotera själva jordklotet. I dag kan man inte bli av med atomavfallet, och det förorsakar en "förstoppning". Allt avfall skall gå över i kretsloppet. Man tror att man kan placera det i havet och på andra ställen, men nu kommer något som förhindrar detta. Man är inställd på att använda atomkraftverk, som naturligtvis är kolossalt farliga i krig, då de skulle vara mål för fienden, och då kommer människorna som sagt i detta förfärliga tillstånd.
(min fetstil)

Och nu är det så att det är första gången som någon i världshistorien skall montera ned ett kärnkraftverk och ingen vet riktigt hur man skall göra. Har vi läst om i de flygblad som emellanåt dimper ner i brevlådan. De vill invagga oss i någon sorts gossefilt om att allt går lugnt och säkert till. Och det är ju gott så. Men det vet man ju också av erfarenhet att inga myndigheter någonsin kommit med sanningen för att inte skapa panik hos ”folket”, som de anser inte skulle kunna hantera sådant. Man mörklägger gärna sanningen för att hålla ”massorna” lugna. Så har det varit i alla tider och så är det fortfarande.

Igår kom ett nytt flygblad om att man kunde komma på en guidad rundvandring på Barsebäck. En längre eller en kortare tur på kvällen. Och om man ville så kunde man få grillad korv innan kvällsrundan (”även vegetarisk”!!!)! Men man skulle ha med sig ID-handlingar för att få följa med. Vill vi det? Nej, det vill inte vi i alla fall! Vi gillar inte kraftverkets aurautstrålning! Vem vet om inte den vegetariska korven är kontaminerad med radioaktivitet? Om man nu får skämta om sådana allvarliga ting...

Man får bedja till de högre makterna att de finns med vid denna nedmontering så att allt skall gå väl! Och att avfallet och förstoppningen inte kommer att skada varken människor, djur eller natur och att Eon vet vad de gör! Och att någon vettig person kommer på ett någorlunda säkert ställe ”långt från ära och redlighet” dit detta avfall kan skickas för lagring tills de högre makterna har oskadliggjort förstoppningen. Människor fixar det ju inte själva, de kan nämligen fortfarande inte ta konsekvenserna av sina handlingar — sabotaget mot jorden. Som Martinus sa: ”Man skulle kunna tro, att människorna för länge sedan hade upptäckt att den vägen inte var den rätta, men de fortsätter alltjämt.”

Vi är ju faktiskt ett rätt ”kockolocko” släkte! Ännu.

Men, men, våra himmelska föräldrar vakar över oss:

"Vetenskapen har i många år arbetat med elektricitet och menat att det var något materiellt, men det är makroande eller jordklotets ande och livskraft. Vetenskap och teknik använder makroelektricitet, vi själva mellankosmisk elektricitet och våra mikroväsen mikroelektricitet. Det skall jag inte komma närmare in på här utan bara nämna att man nu har kommit så långt att en mängd överjordiska krafter eller kristuskrafter har satts i gång för att se till att man inte får de atomkrafter att fungera som är klara."  Martinus "Kristusprincipen" Kosmos 2004 ‑ nr. 9‑10

Och mer kan du läsa om i en tidigare artikel: ”Sprängning av atomkärnan ett sabotage mot jordklotet

Och nyligen skrivna: Mer om väderförhållanden och kärnkraftverk

Funderar Marja ett ”stenkast” ifrån oroshärden

 

 

2953 visningar
© Averbis förlag | Kontakt