Säpo varnar för utbrett kvinnohat

Som de flesta - som satt sig in i den andliga vetenskapen - nog säkert vet började polförvandlingen redan på vårt apstadium. Sedan dess har kvinnor levt under ett starkt patriarkalt förtryck, enligt Martinus. 

Idag har den motsatta polen redan kommit en bra bit på väg i kvinnan och den maskulina principen påverkar henne till den grad att hon vill bestämma själv vad hon vill. Styrkan hos många polförvandlade kvinnor idag är, skriver Martinus: 

"...att många kvinnor har framstående maskulina egenskaper, kan leda stora företag, har många personer lydande under sin vilja och beundrar sitt eget kön mera än det motsatta." (LB I st.832.)

Det skapar naturligtvis problem i relationer om mannen vill äga henne och hela makten.

Och att kvinnor först nu börjar känna att bojorna går att lossa på betyder ju inte i första hand om att vinna makt eller yrkesstatus utan att känna och njuta av frihetens vingslag, bestämma över sin egen kropp  och att få göra något vi alltid varit avstängda ifrån. Så som studier och frigång utanför hemmet för att kunna arbeta och att kunna försörja sig själv och ev. barn för att bli suveränt självständig, vilket är målet med hennes utveckling till färdig Människa.

Vad som då är kusligt är allt motstånd som hon möter från det maskulina hållet.

Inte bara i hemmen från sina män eller samhället som sådant utan nu växer det en massiv motståndsrörelse i världen med män fulla av kvinnohat. Svenskt Säpo varnade nyligen för denna rörelse med män som anser sig leva som "incels" dvs. i "involuntary celibacy" alltså ofrivilligt celibat! Och felet är anser de att de inte får ligga med de kvinnor som de har lust till utan har blivit nobbade. Flera öppna attentat, terror och våldshandlingar har redan hänt riktat mot kvinnor. Och att mörda kvinnor de ofta inte känner ses som en del av en hämndaktion för att kvinnor - som dom ser det - har förvägrat dom sex. 

"Det här är idéer som tar allt större plats i dagens samhälle och vi har alla ett ansvar för att upptäcka illdåd i tid, vi kan inte överlämna det här till polisen", säger en överläkare i psykiatri som ser trenden öka i Sverige. 

Och nazisterna sägs ha hittat en ny rekryteringsbas bland kvinnohatarna.

"Flera terrordåd i USA och Kanada har riktats direkt mot kvinnor, och enligt Säpo finns den så kallade incel-rörelsen också i Sverige." Kanske i de andra nordiska länderna också?

För den som vill läsa mer och lyssna,

"Om kvinnohat, radikalnationalism och terrordåd med kvinnor som mål. Hur ser kopplingarna mellan Incel-rörelsen och högerextremismen ut? Och hur blev en norsk livmoder mål för Breiviks raskrig?"

 

© Averbis förlag | Kontakt