Skapande verksamhet - Ny hemsida

Hej alla som läser här!

Det har blivit lite eftersatt med skrivandet här den sista tiden. Och det beror helt enkelt på att jag har sysslat med att skapa en ny hemsida med hjälp av Anders.

Visste ni att det finns en stor marknad för vackra servetter? Inte jag heller för några år sedan. Men nu vet jag att man kan göra väldigt mycket fint av dem. Servettdecoupage heter det. Så jag har flera hundra paket i mina lådor, för jag har fått servettpippi. Och sådant och en del annat sysslar jag med som hobby när jag inte skriver här. Det är väldigt vilsamt att koncentrera sig på något där man inte behöver använda huvudet så mycket .

En och annan Martinustavla har jag också hunnit med, för kalligrafi, dvs. skönskrift, har jag alltid tyckt varit roligt. När jag satt och läste kosmologi som intensivast satt jag och präntade ner viktiga citat med kalligrafistil under tiden som jag läste. Jag förenade därmed både nytta och nöje. Alla dessa citat har jag kvar i skrivböcker och det är roligt att läsa dem för de är nedpräntade med olika stilar.
Nåväl, har du lust att titta in på min nya hemsida är adressen:
http://design.silverfall.se

Marja
© 2006 Marja Silverfall All Rights Reserved

924 visningar
© Averbis förlag | Kontakt