Släktforskning

Många människor är ju intresserade av släktforskning, och jag kan inte neka till att även om jag numera vet att jag bara har fått lite materia av mina föräldrar för att kunna begynna min vandring här på jorden, så finns en liten nyfikenhet kvar angående ens förfäder .


Så glad blev jag när jag i en "Illustrerad vetenskap" fick se hur jag, och många med mig, såg ut i begynnelsen av min reinkarnationsbana här på det fysiska planet! 
Det är ju drömmen för en släktforskare att hitta en bild av sig själv miljarder år tillbaka i tiden .

Så varsågoda, alla ni som är nyfikna på släktträdet bakåt i tiden. Lite släkthistoria:

Vår släkt hette Megalodicopia Hians. Tjusigt namn på ett rovsäcksdjur! Se video om den.
Djuren har början till en ryggrad och är direkta förfäder till ryggradsdjuren — det vill säga oss. De saknade emellertid tarmöppning och därför dog de när frossandet på små räkor och kräftdjur hade fyllt dem med exkrementer. (Intressant så här i kräftfeststider!)
Nyinkarnerade förfäder till en ny generation reinkarnister kan beses på 1200 meters djup i Monterey Bay utanför Kaliforniens kust.
Man kan väl inte annat säga än att; söta var vi :Om man nu tycker att vi idag är mer utvecklade bara för att vi skapat oss en tarm med kloaköppning , så måste vi nog ta oss en funderare på varför så många av oss fortfarande dör av frosseri? Vad behövs mer för kroppsdelar för att bli en fullkomlig och välbalanserad varelse? Kanske ingen ny kroppsdel, utan mer av sunt förnuft?


Funderar
Marja som ofta är sugen på sötsaker 

© 2006 Marja Silverfall All Rights Reserved

989 visningar
© Averbis förlag | Kontakt