Spontan momentanhumor med Intresseklubben

Skillnaden mellan djur och människa lär vara att den senare har humor.

Och ett gott skratt förlänger livet och ger en livgivande glädjedusch för alla våra små mikrisar, som befolkar vår lekamen.

Igår fick vi under två timmar mer av den varan än man nästan klarar av.

Sedan fyra år tillbaka har vi varit och skrattat tillsammans med massor av Lunda-bor på Intresseklubben. Igår var årets tredje avsnitt inför fullsatt salong och kommer att visas i svensk TV i augusti och framåt.

De s.k. humorserierna som visas i TV är vi allergiska mot. De är så otroligt töntiga så man undrar vem som har lyckats knåpa ihop något så idiotiskt.

Men när det sker kuligheter under samtal mellan människor spontant, då får alla våra skrattmuskler dansa mazurka. Och igår bjöd de fem som medverkade på många skratteruptioner. Johan Wester och Anders Jansson är kompisar sedan länge och de triggar varandra till härlig ordväxling där alla medverkande rycks med i humorkarusellen. För att inte tala om Lundapubliken som anses vara Sveriges bästa .
Och inte nog med att man får skratta, man lär sig också mycket om saker man inte visste något om. Nu får jag inte avslöja årets ämne, men jag kan berätta att det finns mycket att skoja och associera om det. Så om du vill få dig ett gott skratt och lära dig något nytt, kolla TV-tablån i augusti.

Medverkande  i första avsnittet just igår var fr. vänster: Hans Rosenfeldt, Josefin Johansson, Johan Wester, Alexandra Pascalidou och Anders Jansson

Och här fick vi i mittensektionen också vara med på bild. Var vi sitter berättar jag inte:

https://www.facebook.com/Intresseklubben/photos_stream

 

 

999 visningar
© Averbis förlag | Kontakt