Världens ”snällaste” länder

Världens ”snällaste” befolkning, minsann.

Ibland är man glad att man är finne !
Nu hör man t.o.m. till världens snällaste folkslag!!! Jodå, läs bara:

Världens ”snällaste” länder

  1. Irland.
  2. Finland.
  3. Schweiz.
  4. Holland.
  5. Nya Zeeland.
  6. Sverige.
  7. Storbirtannien.
  8. Norge.
  9. Danmark.
  10. Belgien.

https://www.aftonbladet.se/resa/a/VRdx9p/sverige-ar-varldens-sjatte-snallaste-land

Om nu någon skulle vilja påstå något annat, så kan jag bara säga att då är det pga. att jag har bott i Sverige så länge, över ett halvt sekel, som jag i så fall har halkat ner till sjätte plats . Tror man på materialistisk forskning så blir man ju påverkad av sin miljö. Eller hur?

Men tror man på andligtvetenskaplig logik, så har varje individ arbetat sig fram till sitt nuvarande humana tillstånd alldeles själv. Genom alla lidandeserfarenheter.  Och att varje land har en slags gruppsjäl, moral och mentalitet kan man förstå om man betraktar världen. Människor med samma slags moraliska anda dras till jämlikar. Helt enligt lagen om tilldragning och frånstötning.

Nu kan ju någon genast säga att det finns undantag från gruppsjälen. Javisst gör det det. Men om nu övervägande majoritet har samma sorts anda så åker ju de andra med i en snålskjuts .
Och om inte någon annan tycker att jag är snäll, så gör min sambo det. Faktiskt. Fast han levt med mig i 18 år. Och det är ju huvudsaken. Och han måste själv vara snäppet över en ”irländare”, för han är faktiskt snällast i världen !

Så det så!
 

1761 visningar
© Averbis förlag | Kontakt