Vårt öde för oss just dit där vi behöver utveckling

I onsdags bokade vi en vårresa till solen med Ving. Idag skulle vi betala in 4100kr i handpenning. Men imorse kom beskedet i massmedia att konkursen är ett faktum och drabbar alla som bokat resor med Thomas Cook Airlines. Imorse fick alla som skulle flugit med Ving/Thomas Cook-plan från Sturup åka hem igen😢. Frustrationen hos dem var självklart stor 😤! Jag känner med dem i deras besvikelse, snuvad på en efterlängtad och dyrt betald solsemester 🤥😖. Och nu sitter också tusentals resenärer som skulle åka hem de närmaste dagarna strandsatta på någon semesterort osäkra om hur de skall transporteras hem.

Vi kan ju skatta oss lyckliga som blev "saved by the bell"! Det enda som sker är om vi inte betalar enligt resebolagets hemsida att: 

"Din obetalda resa kommer att avbokas automatiskt om inte betalningen är Ving tillhanda vid utsatt tid och dag."

Men trist är det. Och det lustiga är att vi alltid egentligen flugit med Tui de senaste 10 åren, men nu fanns inte just det resmålet, datumet och hotellet med på deras reseerbjudanden.

Jag har svårt att förstå att man som jätte inom den lukrativa charterflygbranschen har en brist i kassan på 2,1 MILJARDER och som skäl anger britternas osäkra velande om Brexit. En sån kassabrist borde ju rimligen bero på dåligt skötta finanser eller för stora bonusutdelningar till aktieägarna. Man suger snabbt ut ett företag genom att "dansa kring guldkalven" och vara sig själv närmast som delägare. Girigheten är vårt största gissel idag, de som redan har mycket vill ha mer. Nu behöver det ju inte vara så, men hur man kan låta kassabristen fortgå till sådana summor är mig en gåta. Men så är jag inte heller någon penning-gambler utan lärt mig att leva "ur hand i mun", dvs. att inte leva utöver sina tillgångar.

MEN alla dessa hinder som uppstår plötsligt kan ju också vara styrt "från ovan" för att vi skall stanna hemma i våra hemländer. Man vet ju inte vad som kommer att hända den närmaste tiden, det är ju stor oro för framtiden på ALLA plan just nu!  Och som Martinus har sagt så placerar Försynen en på precis den plats där man skall vara när omvälvande saker sker i människors olika karma-öden. Inget sker av en tillfällighet! För vårt öde, individuell eller grupprelaterad, för oss dit där vi behöver fortsatt lärdom och utveckling, tro't eller ej❣️Det finns inget kaos för allt är under fullt gudomligt kontroll!😃

 

 

161 visningar
© Averbis förlag | Kontakt