Nack- och muskelvärk

UTVÄRTES

Denna Aloe Rub från Sasco är ett fantastiskt liniment om man har värk i nacke eller musklerna!
Ja, detta kylande balsam är faktiskt rena miraklet! Jag kan inte leva utan det.

Jag fick gå sjukskriven en gång för länge sedan p.g.a. ischias i 5 månader.
Många år senare fick jag samma symptom i det andra benet, jag kunde inte trampa på det knappt. Men då hade jag upptäckt detta kylande liniment och sambon smörjde in benet på mig flera gånger om dagen. Och på bara några dagar var jag på benen igen! Vi trodde inte det var sant, så illa hade mina symptom varit. Linimentet är kylande och musklerna slappnar av. Den luktar också starkt av eukalyptus, men jag tycker det luktar medicinskt gott.

Jag minns en man som berättade att han ofta hade svåra låsningar i ryggen och blev rekommenderad av en idrottsläkare att simma i havet, ju oftare desto bättre. Det var nyttigt med svalkande bad, menade han. Man kunde se honom ta sina tidiga morgondopp redan i april.

En dag berättade han för mig att han hade varit med om något riktigt dramatiskt. Han hade haft problem med ryggen mer än vanligt i flera dagar, så han gick och ställde sig i en kall dusch hemma. Där stod han så länge han kunde klara av det.
När han sedan kom ut och skulle torka sig, sa det pang i ryggen och han flög baklänges och hamnade mellan väggen och toalettstolen. Han fick ropa på sin fru som fick komma och hjälpa honom ur det minst sagt trånga läget.  Men, sa han, det var mina kotor som hoppade rätt och jag blev helt frisk efter den smällen! Han var alldeles överlycklig och förklarade för mig att man inte skall behandla inflammerade muskler med värme utan kyla. För kylan får musklerna att svullna av. Hans muskler svullnade av i den kalla duschen och då fick ryggkotorna möjlighet att hoppa i rätt läge.

Jag tror honom, för denna kylande Aloe Rub-liniment använder jag ofta när mina muskler har blivit överansträngda.  Eller nacken värker. Genast känns det mycket bättre. Jag köper den stora flaskan, för att vara på den säkra sidan  .


Prova! Jag kan nästan garantera att du känner lindring omedelbart!  Den har fått mycket goda vitsord av dem som har provat!

1688 visningar
© Averbis förlag | Kontakt